REACTIES

Workshop Inspirerend spreken

'De meeste indruk heeft mijn mislukte presentatie op dag twee gemaakt. Het meest verblijd werd ik door mijn presentatie op dag drie: toen viel het kwartje. Ik heb inzicht gekregen in manieren waarop ik vanuit mijn eigen authenticiteit mijn zakelijke boodschap inspirerend kan overbrengen. Dat heeft mij verrijkt.' Yvonne Koch, HRM Adviseur, KWS Infra bv

'Boeiend, interactief en vol energie leren "hoe het ook anders kan". Buiten de gebaande paden, maar wel met een professionele insteek. Niet eerder had ik een training waarbij ik van a tot z geconcentreerd bleef en "niet even weg viel".' (Manager Communicatie Vialis)

'Op een congres vertelde ik hoe wij als team werken: het verhaal dat ik in de workshop geoefend had. Best spannend omdat het in het Engels moest en er veel experts in de zaal zaten. Mede dankzij de feedback en tips tijdens de workshop is mijn presentatie erg goed gegaan! Veel leuke reacties achteraf dat ik zo beeldend vertelde. Erg leuk om te doen.' (Wouter K.)

'Wat een verschil tussen 'conventioneel' en beeldend presenteren! Beeldend vertellen maakt een presentatie echt veel aantrekkelijker.' (Barbara Krop)

'Presenteren heeft voor mij een nieuwe dimensie gekregen. Normaal gesproken presenteer ik iets in mijn werk vaak in conclusies en doorgekookte statements, maar het is veel leuker om mijn publiek te prikkelen met details en omschrijvingen. Die conclusies komen vanzelf wel en helemaal als ik mijn doel of stelling helder voor ogen hou. Wat mij het meest heeft verrast is de gedachte dat ik de veiligheid van een PowerPointpresentatie best los kan laten. Ik ben zo gewend om te vertrouwen op de slides die me van A naar B loodsen, maar de realiteit is dat ik me er makkelijk door laat leiden, waardoor mijn presentatie voor het publiek al snel inspiratieloos en saai overkomt. Ik kies nu niet meer zo gemakkelijk voor een standaard PowerPoint, maar werk meer vanuit de gedachte: welk verhaal ik wil vertellen en wat ik wil dat er bij mijn publiek gebeurt?' (C.S, RTL Nederland)

Interesse of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met me op!

Meer over de workshop Inspirerend spreken.

Meer over de workshop Boeiend vertellen.

Reacties op de workshop Boeiend vertellen.